Direktlänk till inlägg 6 maj 2018

Tvillingsjälar / Själsfrände

Av Gun Pålsson - 6 maj 2018 19:05

                                              

Tvilling / Tvillingsjälar


Ofta hör man i samband med begreppet själsfrände även begreppet tvillingsjälar. Vad är då en tvillingsjäl och vad är skillnaden?

Ända sedan tidernas begynnelse har det pratats om att vi en gång i tiden var hela men separerades sedan i två identiska delar och att vi hela livet känner oss halva, som att vi saknar något och hela vårt väsen längtar efter att få förenas med vår andra halva.

Den grekiske filosofen Platon uttryckte det såhär: "Och när en av dem möter den andra halvan, den verkliga halvan av sig själv, förloras paret i en förundran av kärlek, vänskap och intimitet och en önskan om att inte vara utom varandras synhåll ens för ett ögonblick.”

Tvillingsjälar möts för att de har ett högre syfte med deras möte, ett arbete som de ska göra tillsammans. Oftast upptäcker de ganska så snart att de har liknande längtan om att hjälpa andra människor på ett meningsfullt sätt och det är också en utav anledningarna till att de finner varandra.

Tvillingsjälar skiljer sig en del från själsfränder och det kan vara svårt att veta skillanden. Tvillingsjälar är inte bara slumpmässiga själar som vi har träffat i tidigare liv utan de är två själar förs fram från samma andliga källa. De är bokstavligen tvillingar till varandra. De vibrerar även på samma energi frekvens, och endast när de är återförenade så känner de sig helt kompletta. Det är som att de hela tiden sökt något och när de möts så inser de att det var just detta de sökt, sin andra halva.

Tvillingsjälar är så gott som alltid älskare och detta är något som skiljer sig från själsfränder. De är varandras "andra halva". De inkarnerar tillsammans och tillbringar sina liv sökandes efter varandra för att slutligen äntligen kunna återförenas. När de träffas så händer det ofta massor och mycket stora saker och de är ofta här för att uträtta storslagna saker tillsammans, inte bara för sig själva utan även för deras familjer, samhället och ibland till och med i världen i stort.
De är paret som står sig genom tiderna och deras band bara växer starkare, omgivningen säger ofta att de är som gjorda för varandra.
Tvillingsjälar kommer att fortsätta att reinkarnera och andligen utvecklas tillsammans tills de är redo att nå de högsta nivåerna av upplysning och återförenas med varandra i "källan" rent andligen.


KÄNNETECKEN FÖR EN TVILLINGSJÄL
1. Du har drömt om eller haft/sett visioner om din tvillingsjäl redan innan ni möts i detta livet.

2. Din tvillingsjäl speglar dina egna problem och obalanser så en känsla av att vara otroligt lika uppstår, men ni kompletterar också varandras kunskaper, talanger och kapaciteter så det blir en perfekt förening av era energier.

3. Känslan av att "komma hem", som om du äntligen möter någon du saknat länge. En känsla av att ha varit bortresta från varamdra och äntligen mötas igen. En stark, välbekant, komplett och trygg känsla.

4. Ni känner varandras känslor, fysiska symptom och tankar på distans även när ni inte är har kontakt eller ses.

5. när relationen är balanserad och ni har det bra så känner man sig mer kraftfull, starkare och komplett än du någonsin har gjort förut. Och ni känner även tydligt en stark kraft, som ett slags kall att vilja göra något meningsfullt för världen tillsammans.

6. Omgivningen förstår inte den starka kärleken ni upplever.

7. En otroligt stark igenkänning av varandras röster, utseende, energier.

8. Känslan av att ha väntat på denna personen i hela ditt liv uppstår i mötet med din tvillingsjäl. Som om du först då inser att du aldrig riktigt har varit kär förut då detta är något du aldrig tidigare upplevt.

9. Ni finner varandra direkt, som om ni bara fortsätter där ni var en gång i tiden. Igenkänningen gör att man väldigt snabbt känner sig trygg och avslappnad i den andres närhet.

10. Kärleken man upplever är starkare än något man tidigare upplevt. Den är villkorslös och hjälper oss att släppa taget om egot.

11. Ofta upplever man att det varit mycket synkronicitet och händelser rörande det första mötet som man ser klart efteråt. Ni kan båda ha känt av att något var på gång innan ni möttes första gången, kan ha känt av stora energihöjningar och andra starka upplevelser men inte riktigt unnat sätta ord på vad det är ni upplevt. Bara att ni haft en föraning om att något var på gång.

Och man kommer ofta in i varandras liv "från ingenstans", plötsligt och oväntat. Men när mötet väl har skett så förstår man upplevelserna som man haft innan mötet. Som om man kan lägga ett pussel och allt bli klart.

HUR VET MAN SKILLNADEN MELLAN EN SJÄLSFRÄNDE OCH TVILLINGSJÄL
Själsfränder känner en sådan släktskap när de möts och kan uppleva en känsla av déjà vu. Redan några timmar efter att de lärt känna varandra kan en själsfrände finna sig själv säga: "Det känns som jag har känt dig hela mitt liv." Det finns en medfödd förtrogenhet, som en barndomsvän eller länge förlorad släkting har kommit tillbaka in i ditt liv, även om du vet att ni i detta liv inte mötts tidigare. Och en själsfrände kan vara en familjemedlem, en nära vän. Det behöver inte alltid vara i form av en kärlekspartner.

Tvillingsjälar dock upplever den där "blixtkänslan" när de träffas. Tittar de på varandra så kommer det att kännas som att titta in i en spegel. Tvillingsjälen är exakt som du. Där finns det bara en sån stark övertygelse och de kommer bara veta att de är menade att vara tillsammans. Sökandet är över. Där och då så vet du att du aldrig tidigare varit kär utan att alla tidigare möten endast varit en förberedelse inför detta möte.

Ofta drömmer tvillingsjälar om varandra hela livet tills de möts och när de väl möts så är känslan av att "jag visste det, jag visste att du fanns där ute någonstans" så stark och överygande och igenkännande. Det uppstår en inre frid.

Ofta så kan det bli tydligt för tvillingsjälarna när de möts och lär känna varandra att de upptäcker att händelser bakåt i deras liv har påminnt om varandras. Som till exempel om den ena av dem har varit allvarligt sjuk i några år så kan under samma period den andra personen spenderat samma period oförklarligt deprimerad och känslomässigt nere.


Man upptäcker även att tvillingsjälar ofta har samma livsväg, numerologiskt sett, som beräknas genom födelsedatum.
Tvillingsjälar kan också genom livet ha fått tecken på att en tvillingsjäl väntat utan att de har förstått det. Det har ofta yttrat sig i tecken från omgivningen som kan ha "förföljt" dem såsom tvåsiffriga tal, tvillingar eller liknande.

Sammanfattat så kan man säga att själsfränder är gamla vänner, medan tvillingsjälar är två halvor av en helhet. Själsfrändemöten är sällan en dans på rosor. Det är tuffa karmiska läxor som behöver läkas ut och mötas och själsfrändemötena är förberedande möten inför ett kommande tvillingsjälsmöte.

Själsfränderelationer handlar om att lära sig villkorslös kärlek. Något som är basen för tvillingsjälsrelationen.


HUR KAN JAG HITTA MIN TVILLINGSJÄL?
Vägen att hitta sin tvillingsjäl går genom sig själv först. Först behöver man landa i sin egen själ och i sitt eget hjärta för att kunna attrahera in sin tvillingsjäl.

Eftersom en tvillingsjäl är som ens andra halva så är det viktigt att man är i sig själv, i sitt eget hjärta för att kunna dra till sig sin tvillingsjäl.
Lika dras till lika och den energin vi befinner oss i är den energin vi attraherar in i vårt liv så därför är det viktigt att landa helt och fullt i vår egen energi för att göra sig mottaglig för sin tvillingsjäl.

Du kan ha drömt om eller haft/sett visioner om din tvillingsjäl redan innan ni möts i detta livet.

Din tvillingsjäl speglar dina egna problem och obalanser så en känsla av att vara otroligt lika uppstår, men ni kompletterar också varandras kunskaper, talanger och kapaciteter så det blir en perfekt förening av era energier.

Känslan av att "komma hem", som om du äntligen möter någon du saknat länge. En känsla av att ha varit bortresta från varamdra och äntligen mötas igen. En stark, välbekant, komplett och trygg känsla.

Ni känner varandras känslor, fysiska symptom och tankar på distans även när ni inte är har kontakt eller ses. När relationen är balanserad och ni har det bra så känner man sig mer kraftfull, starkare och komplett än du någonsin har gjort förut. Och ni känner även tydligt en stark kraft, som ett slags kall att vilja göra något meningsfullt för världen tillsammans.


När en av dem möter den andra halvan, den verkliga halvan av sig själv, förloras paret i en förundran av kärlek, vänskap och intimitet och en önskan om att inte vara utom varandras synhåll ens för ett ögonblick.”


Du kan ha en tvillingsjäl på andra sidan som hjälper och vägleder dig på olika områden Kan hjälpa dig att hitta din själsfrände genom vägledning.

Tvillingsjälar är så gott som alltid älskare och detta är något som skiljer sig från själsfränder. De är varandras "andra halva". De inkarnerar tillsammans och tillbringar sina liv sökandes efter varandra för att slutligen äntligen kunna återförenas.

Själsfränder känner en sådan släktskap när de möts och kan uppleva en känsla av déjà vu. Redan några timmar efter att de lärt känna varandra kan en själsfrände finna sig själv säga:

"Det känns som jag har känt dig hela mitt liv." Det finns en medfödd förtrogenhet, som en barndomsvän eller länge förlorad släkting har kommit tillbaka in i ditt liv, även om du vet att ni i detta liv inte mötts tidigare. Och en själsfrände kan vara en familjemedlem, en nära vän. Det behöver inte alltid vara i form av en kärlekspartner.

Tvillingsjälar dock upplever den där "blixtkänslan" när de träffas. Tittar de på varandra så kommer det att kännas som att titta in i en spegel. Tvillingsjälen är exakt som du. Där finns det bara en sån stark övertygelse och de kommer bara veta att de är menade att vara tillsammans. Sökandet är över. Där och då så vet du att du aldrig tidigare varit kär utan att alla tidigare möten endast varit en förberedelse inför detta möte.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun Pålsson - 9 juni 2018 19:28

Budskap från dina änglar      Djur korten Keltiska     Da Vinci Tarot   Gudinnornas Orakelkort      Gaia Orakelkort   Ocean Oracle ( Snäck korten)   Ozho zen tarot     Romantik Änglarna Orakelkort ...

Av Gun Pålsson - 16 maj 2018 09:11

                                 Hej! Mitt namn är Hypotyreos   Jag är en osynlig autoimmun sjukdom som angriper sköldkörteln. Jag har valt dig för livet! Andra omkring dig kan inte se eller höra mig men din kropp kan känna mig. Jag kan angr...

Av Gun Pålsson - 8 maj 2018 22:53

                               Stenen som energi När du köper en sten så kan du alltid prova en energitestmetod om du inte vill eller tycker att du kan lyssna till dig själv eller inte tror på din egen känsla. Den sten som du dras till är inte...

Av Gun Pålsson - 6 maj 2018 17:23

                                       RökkvartsSmälter bort knutor,smärta och spänning i lemmar och muskler, renar adrenalinkörteln, njurar ( löser njursten ) och buksportkörtel; lindrar också ångest, psykologiska sexproblem och sömnlöshet. Grön...

Av Gun Pålsson - 6 maj 2018 16:56


                                     Healing Ordet ”healing” (eng) betyder ”läkning” och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och ...

Ovido - Quiz & Flashcards